Thunderbird показує вікно «Надсилання повідомлення» після надсилання повідомлень електронної пошти, щоб показати, скільки часу займає надсилання повідомлення. Залежно від розміру електронної пошти і швидкості вашого інтернет-з'єднання і комп'ютера, це повідомлення може з'являтися досить довго. Якщо ви не хочете бачити це повідомлення, вимкніть його і дозволіть Thunderbird надсилати пошту у фоновому режимі, не звітуючи перед вами. Просто зайдіть у додаткові параметри поштового клієнта і змініть один параметр на false, щоб це сталося.
Інструкції у цій статті стосуються Thunderbird версії 60 для Windows.
Як вимкнути діалогове вікно прогресу надсилання пошти
Щоб вимкнути запрошення «Надсилання повідомлення»:
- Перейдіть до інструментів > Параметри.
Якщо ви не бачите рядок меню у верхній частині Thunderbird, натисніть клавішу Alt один раз, щоб тимчасово відобразити його. Перейдіть у «Перегляд» > «Панелі інструментів» > «Рядок меню», щоб показати панель меню постійно.
- У діалоговому вікні «Параметри» виберіть «Додаткові параметри».
- Перейдіть на вкладку General і виберіть Config Editor.
Якщо ви бачите повідомлення «Це може призвести до анулювання гарантії», виберіть «Я беру на себе ризик».
- У діалоговому вікні about: config перейдіть у текстове поле Search і введіть show_send_progress.
- Двічі клацніть або двічі натиснітьshow_send_progress, щоб змінити значення на false.
- Вийдіть з діалогового вікна about: config.
- У діалоговому вікні «Параметри» виберіть «OK», щоб зберегти та повернутися до Thunderbird.
- Відтепер Thunderbird не буде показувати, скільки часу потрібно, щоб відправити повідомлення. Ви можете знову увімкнути цю функцію у будь-який час, повторивши крок 5, щоб змінити значення на true.





